• header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header1.jpg

Laatste middensegment huurwoningen te huur

De komende periode zijn de laatste gerenoveerde en nieuwbouw eengezinswoningen gereed. We verhuren deze woningen in het middensegment.

Gerenoveerde eengezinswoningen

Via onze makelaar Van de Steege verhuren we per 1 juni de laatste 8 gerenoveerde eengezinswoningen in het middensegment met een huur vanaf 850 euro per maand (exclusief servicekosten). Bij de toewijzing van middensegment woningen krijgen Alliantie huurders voorrang. Ook kandidaten met een gezinsinkomen tot 55.000 euro krijgen voorrang bij toewijzing.
De woningen hebben beneden een royale hal, ruime woonkamer en keuken; boven drie slaapkamers en een badkamer (zie plattegrond). Verder ook een voortuin en achtertuin. In mei  organiseren we een Open Huis waarbij we enkele woningen openstellen.

Interesse?
Meldt u zich dan per mail aan bij Van de Steege via  verhuur@vandesteege.nl en vermeldt daarbij: 'renovatie Struikbuurt'. Via de makelaar ontvangt u dan een uitnodiging voor het open huis in mei. Bent u huurder van de Alliantie? Geef dit aan.

Nieuwbouw eengezinswoningen

Daarnaast zijn er 12 eengezinswoningen in aanbouw, met beneden de keuken en woonkamer, op de 1e verdieping 2 slaapkamers en een badkamer en op de 2e verdieping nog een kamer en een berging ( zie plattegrond). De woningen komen begin juli beschikbaar.
Deze woningen bieden we ook in het middensegment aan vanaf 985 euro per maand (exclusief servicekosten). Ook hier geldt dat Alliantie huurders voorrang hebben op deze woningen en kandidaten met een gezinsinkomen tot 55.000 euro. Herhuisvestingskandidaten uit een van onze andere projecten zullen voorrang krijgen.
Maar op dit moment zijn de woningen nog niet vergeven. De overgebleven woningen komen in de verhuur via onze makelaar Van de Steege. In juni organiseren we een Open Huis waarbij we enkele woningen openstellen.
Interesse?
U kunt u zich alvast per mail registeren als belangstellende via verhuur@vandesteege.nl en meldt hierbij 'Nieuwbouw Struikbuurt'. Als u huurder bent van de Alliantie, geef dit dan aan. Zodra er meer duidelijkheid is, informeren we iedereen die zich als belangstellende heeft aangemeld.