• header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header1.jpg

Renovatie van de hofjes

De Alliantie renoveert alle woningen die om vier hofjes liggen. Van de meeste boven- en benedenwoningen is een eengezinswoning gemaakt. Alleen aan de Anton Struikstraat zijn nog boven- en benedenwoningen. 

Benedenwoning 
De indeling van deze woning is beter, met de keuken en badkamer op een andere plek. De woning heeft een nieuwe keuken en badkamer en is een stuk comfortabeler dankzij isolatie, een cv en mechanische ventilatie. Verder is de woonkamer ruimer omdat de schoorsteen weggehaald is. Ook is er een aparte aansluiting voor de wasmachine. De woning heeft een kleine voortuin en ruime achtertuin.

Bovenwoning 
Deze woning heeft een nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Ook is deze woning comfortabeler dankzij isolatie, een cv en mechanische ventilatie. In elke woning is een vaste trap naar boven. De zolder is nu dus een volwaardige slaapkamer met een groot dakraam en cv. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

Eengezinswoning
Dit is een samengevoegde boven- en benedenwoning, met een nieuwe ingang en ruime entree. Beneden is een ruime woonkamer en nieuwe keuken. Bewoners kunnen kiezen voor een open of dichte keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een nieuwe badkamer. De zolder blijft zolder in deze woning; er is geen vaste trap geplaatst. De bergingen zijn samengevoegd tot een ruime berging en bewoners hebben een eigen parkeerplek in de voortuin. De woningen hebben een ruime achtertuin.

parkeren voortuin

Koopwoningen: ideaal voor gezinnen

De Alliantie verkoopt 36 eengezinswoningen (de oranje woningen op deze kaart).
Elke koopwoning heeft een voortuin met eigen parkeerplek, een royale achteruin en drie slaapkamers. Ze liggen in een groene en rustige buurt. Ideaal dus voor gezinnen!

Interesse in een koopwoning? Hou Funda en de website van makelaar Era van de Steege in de gaten.

Hoe leveren we de woning op?

Sommige bewoners verwachten dat de aannemer de woning kant-en-klaar oplevert. Dat is niet zo. U moet bijvoorbeeld zelf alles schilderen.
Wat kunt u onder andere verwachten van een gerenoveerde boven- of benedenwoning?
En wat u kunt onder andere verwachten van een gerenoveerde eengezinswoning ?

Plattegronden

Wilt u meer informatie over de indeling van de woningen? U vindt hier de plattegrond van de beneden- en bovenwoning en hier vindt u de plattegrond van de eengezinswoning.