• header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header1.jpg

Renovatie van de hofjes

De Alliantie renoveert alle woningen die om de hofjes liggen. De meeste woningen worden samengevoegd tot eengezinswoning. Een deel blijft boven- en benedenwoning. 

Benedenwoning 
Deze woning krijgt een betere indeling, met de keuken en badkamer op een andere plek. De aannemer plaatst een nieuwe keuken en badkamer. Ook wordt de woning comfortabeler dankzij isolatie, een cv en mechanische ventilatie. Verder komt er meer ruimte in de woonkamer door het weghalen van de schoorsteen en maakt de aannemer een aparte aansluiting voor de wasmachine.

Bovenwoning 
In deze woning komt een nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Ook wordt deze woning comfortabeler dankzij isolatie, een cv en mechanische ventilatie. De aannemer plaatst een vaste trap naar boven. De zolder wordt een volwaardige slaapkamer met een groot dakraam en cv. Boven komt ook de aansluiting voor de wasmachine.

Eengezinswoning
De aannemer maakt een nieuwe ingang waardoor de woning een ruime entree krijgt. Beneden is een ruime woonkamer en nieuwe keuken. Bewoners kunnen kiezen voor een open of dichte keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een nieuwe badkamer. De zolder blijft zolder in deze woning; er wordt geen vaste trap geplaatst. De bergingen worden samengevoegd en bewoners hebben een eigen parkeerplek naast de woning.

Koopwoningen: ideaal voor gezinnen

De Alliantie verkoopt een deel van de samengevoegde woningen. Op deze kaart zijn de woningen die verkocht worden oranje gekleurd.
De koopwoningen hebben een voortuin met eigen parkeerplek, een royale achteruin en drie slaapkamers. Ze liggen in een groene en rustige buurt. Ideaal voor gezinnen!
De Alliantie laat de woningen samenvoegen en renoveren en verkoopt ze pas daarna.

Heeft u interesse in een sociale huurwoning in de Struikbuurt? Daarvoor komt u alleen in aanmerking als u in dit vernieuwingsgebied woont en een huurcontract heeft dat ouder is dan 1 januari 2013

Hoe leveren we de woning op?

Sommige bewoners verwachten dat de aannemer de woning kant-en-klaar oplevert. Dat is niet zo. U moet bijvoorbeeld zelf alles schilderen.
Wat kunt u onder andere verwachten van een gerenoveerde boven- of benedenwoning?
En wat u kunt onder andere verwachten van een gerenoveerde eengezinswoning ?

Plattegronden

Wilt u meer informatie over de indeling van de woningen? U vindt hier de plattegrond van de beneden- en bovenwoning en hier vindt u de plattegrond van de eengezinswoning.