• header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header1.jpg

Weer eengezinswoningen te koop

Op zaterdag 20 mei start de verkoop van de volgende eengezinswoningen in de Struikbuurt. Als geinteresseerde bent u dan tussen 11.00 en 13.00 uur welkom in de modelwoning aan de Victor Rutgerstraat 54.
Deze eengezinswoningen zijn net gerenoveerd. Met beneden de entree, een ruime hal, toilet en een lichte woon- en eetkamer. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer en daarboven nog een ruime zolder. Ook heeft elke woning een diepe achtertuin en een kleine voortuin met eigen parkeerplaats.

Later samengevoegd dan gepland

Dit waren tot voor kort nog zogenoemde duplexwoningen: beneden- en bovenwoningen. Het was na de bouw in 1955 eigenlijk de bedoeling dat de woningen binnen tien jaar samengevoegd zouden worden, als de naoorlogse woningnood opgelost zou zijn. Dat samenvoegen heeft uiteindelijk dus ruim zestig jaar geduurd.

Mix van bewoners

Met de vernieuwing van de Struikbuurt realiseert de Alliantie een buurt waar iedereen in principe kan wonen. Amsterdammers met diverse inkomens, gezinsgroottes en leeftijden. Dat was ook de wens van bewoners zelf in 2013, bij het maken van de plannen voor de vernieuwing van de buurt. Eind van deze maand is het eerste appartementengebouw gereed, met levensloopbestendige woningen voor onder andere de ouderen uit de buurt.
verkoop modelwoning
Plaats een reactie

Laatste nieuws

Kerst bij Tante Ali

Er zijn elke dag activiteiten in buurthuiskamer Tante Ali. Op Tweede Kerstdag en Oudjaar is er een speciaal programma.
Lees meer

Laatste nieuwsbrief

Op vrijdag 22 december ontvangen de bewoners van de Struikbuurt voor de laatste keer een nieuwsbrief van de Alliantie.
Lees meer