• header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header1.jpg

Komt u naar het feestje van de buurt?

Woensdag 21 september organiseert de Alliantie een feestje in de Struikbuurt. We willen met onze bewoners, collega's, het stadsdeel, de aannemers en alle andere betrokkenen vieren dat de buurt zichtbaar vooruit gaat. Komt u ook naar het feestje?

Programma

U bent welkom vanaf 16.00 uur in het hofje aan de Johan Limpersstraat. In de partytent staan lekkere hapjes en drankjes klaar. U ontmoet hier andere buurtbewoners, medewerkers van de Alliantie, de aannemers, het buurtveiligheidsteam, etc.

Voor alle kinderen begint er om 16.00 uur een workshop. Onder begeleiding van medewerkers van het Street Art Museum Amsterdam kunnen zij hun creativiteit laten gaan op een bouwhekdoek. Dit hangen we na afloop aan de bouwhekken bij het nieuwbouwterrein.

Om 16.30 uur is er een officieel moment met korte toespraken van manager vastgoed Egbert Dekker van de Alliantie en portefeuillehouder Ronald Mauer van Stadsdeel Nieuw-West.

Vanaf 16.45 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen in een gerenoveerde sociale huur eengezinswoning in het hofje.

Locatie

Het feestje is in het hofje in de Johan Limpersstraat. Als u het hofje inloopt, ziet u vanzelf de feesttent staan. Komt u met de auto? Parkeer die dan alstublief buiten het hofje. 

Bent u de uitnodiging kwijt? U kunt hem hier downloaden.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Kerst bij Tante Ali

Er zijn elke dag activiteiten in buurthuiskamer Tante Ali. Op Tweede Kerstdag en Oudjaar is er een speciaal programma.
Lees meer

Laatste nieuwsbrief

Op vrijdag 22 december ontvangen de bewoners van de Struikbuurt voor de laatste keer een nieuwsbrief van de Alliantie.
Lees meer